Klantenservice: info@regioboeket.nl

Boekettenbezorgen.nl - Regenboogroos.nl - Regioplant.nl zijn allen onderdeel van Regioboeket.nl

 boeketten bloemen

 

  Regioplant.nl is gevestigd op bloemenveiling FloraHolland te Rijnsburg.  

  Al onze bloemen en planten worden dagelijks ingekocht op de bloemenveiling en via kwekers.
  Bezorging (gratis) 7 dagen per week in de woonplaatsen Katwijk, Leiden, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg zh, Voorhout, Voorschoten en Wassenaar. 
  Wij zijn gespecialisserd in grote opdrachten voor bedrijven. Grote aantallen planten en bloemen naar meerdere en verschillende adressen.
  Boeketten met bloemen in alle kleuren, aantallen en prijsklasse.  Gratis kaartje toevoegen. Leuke cadeaus toevoegen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 
  Door de aard van de producten zijn aankopen op deze site uitgesloten van het herroepingsrecht. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden.

 

  Regioboeket.nl                            
 
 
 Laan van Verhof 3            2231BZ Rijnsburg
   (Postadres) Wingerd 7     2231PJ Rijnsburg
   kvk nummer: 28072552
   btw nummer: NL002061985B54
 
   Tel:     +31(0)651787877

   Email:info@regioboeket.nl

 

 
Klachtenafhandeling

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: info@regioboeket.nl

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.
Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.